Auvoisan arjen ostospaikka

Anna Kolmisopen yllättää helppoudellaan!

Ilmainen pysäköinti ja tilaa kulkea

Kolmisopesta löydät liikkeet arkeen ja juhlaan sekä palvelut niin kaaralle kuin karvakaverillekin.

Helppo sijainti Vitostien varrella ja vuonna 2022 remontoidut tilat tekevät asioinnistasi vaivatonta ja viihtyisää, olitpa sitten paikallinen, perheellinen tai autoileva ohikulkija. Kolmisopelle olet tervetullut yksin tai yhdessä, ripeälle kauppareissulle tai laadukkaalle levähdystauolle.

Autoilijan ykköskohde

Kolmisoppi tarjoaa yli 1 000 ilmaista parkkipaikkaa sekä autopesun ja bensa-aseman, jonka yhteydessä on myös kierrätyspiste.   

Joutuisasti julkisilla

Pääset kulkemaan kauppakeskukselle kätevästi myös bussilla. Tutustu tarkempiin reitteihin ja aikatauluihin Kuopion seudun joukkoliikenteen sivuilla.

Esteettömästi ja toimivasti myös perheen pienimpien kanssa

Kolmisopessa on toimivat, upouudet lastenhoitotilat wc-tilojen yhteydessä. Myös esteetön wc on uudistettu.

Toimiva taukopaikka

Kauppakeskuksessa piisaa lounasvaihtoehtoja työpäiviin sekä kattavat palvelut kiireettömiin ruokailu- ja kahvihetkiin ostosten lomassa tai vaikka ajomatkan levähdystauolla.

Kaikki tarpeellinen & vähän ekstraa

Päivittäistavarat, apteekki, Posti, Alko, erikoisliikkeet optikosta urheiluun ja kuntosali. Kaikki, mitä tarvitset arjen pyörittämiseen tai juhlavaankin tilanteeseen. Lisätietoa löydät liikkeet-sivulta.

Täynnä tapahtumia

Kolmisopessa tuppaa tapahtumaan! Vuoden mittaan järjestetään tapahtumia suuresta pieneen sekä lisäksi sisä- ja ulkotiloja tarjotaan tapahtumien järjestämiseen. Mikäli haluat järjestää tapahtuman, ota meihin yhteyttä.

Kolmisopentie 1, 70780 Kuopio