Ilmaisella bussikuljetuksella Kuopion Rakenna ja Asu-messuille

Kuopion Rakenna ja Asu-messuilla 25. -26.2. yli 140 messuosastoa odottaa sinua. Paikalla monipuolisesti sisustuksen, rakentamisen ja remontoimisen ammattilaisia valmiina auttamaan sinua. Paikalla 14 kuntaa ja kaupunkia kertomassa palveluistaan, harrastusmahdollisuuksistaan sekä asumisen mahdollisuuksista myös loma-asumisen osalta. Myös Kauppakeskus Kolmisoppi ja Hyvä Remontit ovat mukana messuilla.

Ohjelmalavalla asiaa mm. energiansäästämisestä sekä sisustamisesta. Lisäksi Omakotiliitto ry:n järjestää paneelin siitä, kuinka onnistuneet asuntokaupat tehdään. Lauantaina Kiinteistöliitto Itä-Suomi ja Suomen Vuokranantajat järjestävät vaalipaneelin asumisen teemalla.

TV:ta tuttujen Arin ja Kirsin Remppacornerissa saat vinkkejä remontointiin sekä pääset kokeilemaan työkoneita itsekin. Ruuvauskilpailu.

Perheen yli 3-vuotiaat voivat viettää aikaa turvallisessa Muksulassa ja ihan pienimmille on leikkipaikka lähellä Messuravintolaa, jossa voit lounaan lisäksi nauttia kahvia suolaisella tai makealla.

Pääset messuille myös ilmaisella bussikuljetuksella Kolmisopen kauppakeskuksesta. Pysäköinti messuilla on maksullinen, joten katso ilmaisen bussin reitti ja aikataulu www-sivuilta.

Messut avoinna la 25.2. klo 10 – 17 ja su 26.2. klo 10 - 16

Osta liput edullisemmin ennakkoon: www.kuopionnayttely.fi

15.02.2023

Kolmisopentie 1, 70780 Kuopio